cathrineMit navn er Cathrine Josephine Smith-Kristensen, jeg 25 år og kommer fra Fyn. Jeg bruger utrolig meget tid på mine interesser, når jeg ikke sidder på skolebænken på University College Lillebælt. Jeg har en kæmpe passion for journalistik og fotografering. Jeg har egentlig altid interesseret mig for dét at tage billeder og senere hen fandt jeg også interessen i at skulle redigere billederne på egen hånd, hvilket gav en flottere gnist i billedet.

Jeg har fotograferet på amatørplan i flere år, men det er først de seneste år, at fotograferingen har toppet en smule for mit vedkommende. Det er dog stadig på amatørplan, men “øvelse gør mester” som man siger og man kommer kun langt her i livet, hvis man kæmper for de ting man har med at gøre – på både godt og ondt.

Mine fotos er som sagt taget af en amatør og er derfor også meget præget af min hverdag. Det er alt lige fra morgenmaden til portrætfotos af min kæreste, venner eller familie. Foruden disse typer, så er jeg også rigtig glad for at tage billeder af ting jeg oplever. Det kan være alt fra den skønne natur til seværdigheder rundt omkring i verden.

Fotograferingen er uden tvivl på hobby plan og jeg har ingen intentioner om at komme til at leve af dette. Det kan dog ikke udelukkes at med min passion for både journalistikken og fotograferingen bliver kombineret senere hen, men det vil kun tiden kunne vise. Denne hjemmeside er ganske enkelt lavet for, at folk kan følge min udvikling og samtidig kan jeg lægge mine billeder op, så andre kan følge en smule med i min hverdag!